Stjärntassar har bedrivit hunddagis, smådjurspensionat och kursverksamhet sedan 2008. Sedan 2012 har vi även vårt eget hundtrim! Fokus ligger på kunskap och omtanke inom allt vi gör. Personalen utbildas ständigt inom de olika områdena. 

Läs mer om våra verksamheter under respektive flik.

 

Marie

Jag som driver företaget heter Marie Westergren. Jag är utbildad djurvårdare, hundinstruktör samt hundfrisör. Innan jag startade Stjärntassar jobbade jag på olika hunddagis/pensionat i drygt tio år, samt arbetade aktivt som hundinstruktör i flera år. Jag har även arbetat som lärare på en hunddagisföreståndare-utbildning.

Jag är instruktör i de flesta "hundsporter" som t.ex agility, freestyle, lydnad, rallylydnad, personspår, brandvarningsinstruktör, treibball, tävlingslydnad mfl. Jag har nu även påbörjat en två-årig utbildning till specialiserad hundpsykolog hus och hoppas att under 2014 bli klar assistanshundsinstruktör. Jag har även gått en första hjälpen kurs för hund.

Jag har förutom hundar även råttor, kanin och mängder av insekter hemma. Zombie, född 2010, är en mexikansk nakenhund som kom till oss när han var ca 6 månader gammal. Han gillar att göra tricks, dundra fram och träna lydnad. Rizzla, född 2012, är en Beauceron. Hon är vild, tokig och smart och älskar att lära sig allt från spår och apportering till lydnad.

Jag har gått på mängder av utbildningar, föreläsningar samt konferenser med bl.a Anders Hallgren, Memea Mohlin, Eva Bodfäldt, Lars Fält, Turid Ruugas, Carolyn Clark, David Selin, Cilla Danielsson, Åsa Ahlbom m fl. 

 

Sanna

Sanna Lindquist heter jag och är född 1986. Jag jobbar heltid på Stjärntassar och har jobbat här sedan början på 2009. Jag är utbildad hunddagisföreståndare och i utbildningen ingick ämnena etologi, problemhundar, stress hos hund, hundens beteende, behov, raskunskap, smittspridning mm. 2012 gick jag en första hjälpen kurs för Ylva Trygger samt en kurs i hundens språk och beteende.

Jag har även gått en specialsöktränar utbildning hos Nordiska hund i ett år. Hösten 2013 blev vi ett certifierat arenasökhund-ekipage och våran plan är att börja jobba vid olika fotboll/idrottsevenemang. 

Jag har en hund som heter Millan och två katter. Millan är född 2007 och är en dobermann/rottweiler blandning. Millan är en bolltokig hund och vi tränar gärna olika tricks, lägger viltspår samt specialsök.

Andra utbildningar/föreläsningar jag gått är: 

Hund 3 - Hundutbildnings gruppen

Problem, orsak, lösning" - Dogma. 

 

Jenny

Jag heter Jenny Eriksson och är född 1989. Jag jobbar heltid på Stjärntassar sedan januari 2011. Jag är utbildad djurvårdare på Öknaskolan och har vid flera tillfällen haft praktik på Stjärntassar. Under min djurvårdarutbildning fick jag även prova på att jobba på olika ridskolor. Jag har gått en första hjälpen kurs för hund samt "hundens språk och beteende".

Jag har en katt samt en hund som heter Ville, han är schäfer och är 10 år gammal. Vi har gått flera kurser t.ex spår, klicker och rallylydnad. På fritiden rider jag på Enskede ridskola. 

Andra utbildningar/föreläsningar jag gått är: 

Grund i hundmassage

POL - problem, orsak, lösning - Dogma

 

Cindy

Jag heter Cindy Melhus och är född 1992. Jag är utbildad djurvårdare på Djurgymnasiet i Liljeholmen. Jag har en Schäfer som heter Max, han är 3 år gammal. Under min utbildning praktiserade jag på bl.a Liljeholmens hunddagis, Skansen, Taronga zoo (australien) och kolmårdens djurpark. Jag har även gått en raskunskapsutbildning på Hundens hus. 

 
Maria
 
 
Mitt namn är Maria Hedström och är 44 år. Bor i Bredäng med mina 3 barn och 2 katter. Har ingen egen hund men är uppväxt med Norrbottenspets. I grunden är jag utbildad barnskötare men har ett stort intresse av hundar och hundträning. Jag började praktisera på Stjärntassar i Jan 2014 och efter 6 mån och mycket mer erfarenhet blev jag anställd Juli 2014. I dagsläget har jag ingen utbildning inom hund men i framtiden skulle jag vilja gå raskunskap.
 
 
 
Lena 
 
 
Jag heter lena Olsson och är född 1984. Jag har jobbat på stjärntassar sedan 2013 och dessförinnan hade jag praktik där våren 2000 och 2011.
Mellan 2007-2009 arbetade jag på Ekens hundcenter och 2010 på doggy daycare. Jag växte upp med schäfrar och idag bor jag i hökarängen med min sambo, vår två- åriga dotter Alice samt katten Elvis.