3 minuters promenad från tunnelbana Bagarmossen, på Bergsrådsvägen 106, har Stjärntassar bedrivit hunddagis, smådjurspensionat och kursverksamhet sedan 2008. Sedan 2012 har vi även vårt eget hundtrim! Fokus ligger på kunskap och omtanke inom allt vi gör. Personalen utbildas ständigt inom de olika områdena.

Marie

Jag som driver företaget heter Marie Westergren. Jag är utbildad djurvårdare, hundinstruktör samt hundfrisör. Innan jag startade Stjärntassar jobbade jag på olika hunddagis/pensionat i drygt tio år, samt arbetade aktivt som hundinstruktör i flera år. Jag har även arbetat som lärare på en hunddagisföreståndare-utbildning.

Jag är instruktör i de flesta ”hundsporter” som t.ex agility, freestyle, lydnad, rallylydnad, personspår, brandvarningsinstruktör, treibball, tävlingslydnad mfl. Jag har nu även påbörjat en två-årig utbildning till specialiserad hundpsykolog hus och hoppas att under 2014 bli klar assistanshundsinstruktör. Jag har även gått en första hjälpen kurs för hund.

Jag har förutom hundar även råttor, kanin och mängder av insekter hemma. Zombie, född 2010, är en mexikansk nakenhund som kom till oss när han var ca 6 månader gammal. Han gillar att göra tricks, dundra fram och träna lydnad. Rizzla, född 2012, är en Beauceron. Hon är vild, tokig och smart och älskar att lära sig allt från spår och apportering till lydnad.

Jag har gått på mängder av utbildningar, föreläsningar samt konferenser med bl.a Anders Hallgren, Memea Mohlin, Eva Bodfäldt, Lars Fält, Turid Ruugas, Carolyn Clark, David Selin, Cilla Danielsson, Åsa Ahlbom m fl.

Sanna

Sanna Lindquist heter jag och är född 1986. Jag jobbar heltid på Stjärntassar och är dagisansvarig samt håller mest till i trimmet.

Jag är utbildad hunddagisföreståndare och i utbildningen ingick ämnena etologi, problemhundar, stress hos hund, hundens beteende, behov, raskunskap, smittspridning mm. 2012 gick jag en första hjälpen kurs för Ylva Trygger samt en kurs i hundens språk och beteende.

Jag har även gått en specialsöktränar utbildning hos Nordiska hund i ett år. Hösten 2013 blev vi ett certifierat arenasökhund-ekipage.

Jag har två hundar som heter Millan och Flippa. Millan är född 2006 och är en dobermann/rottweiler blandning. Flippa är född 2015 och är en rescute från Irland som jag adopterade via Hundarutanhem.

Andra utbildningar/föreläsningar jag gått är:

Hund 3 – Hundutbildnings gruppen

Problem, orsak, lösning – Dogma.

Jenny

Jag heter Jenny Eriksson och är född 1989. Jag jobbar heltid på Stjärntassar sedan januari 2011. Jag är utbildad djurvårdare på Öknaskolan och har vid flera tillfällen haft praktik på Stjärntassar. Under min djurvårdarutbildning fick jag även prova på att jobba på olika ridskolor. Jag har gått en första hjälpen kurs för hund samt ”hundens språk och beteende”.

Jag har en katt samt en hund som heter Ville, han är schäfer och är 10 år gammal. Vi har gått flera kurser t.ex spår, klicker och rallylydnad. På fritiden rider jag på Enskede ridskola.

Andra utbildningar/föreläsningar jag gått är:

Grund i hundmassage

POL – problem, orsak, lösning – Dogma

Maria

Mitt namn är Maria Hedström och är 44 år. Bor i Bredäng med mina 3 barn och 2 katter. Har ingen egen hund men är uppväxt med Norrbottenspets. I grunden är jag utbildad barnskötare men har ett stort intresse av hundar och hundträning. Jag började praktisera på Stjärntassar i Jan 2014 och efter 6 mån och mycket mer erfarenhet blev jag anställd Juli 2014. I dagsläget har jag ingen utbildning inom hund men i framtiden skulle jag vilja gå raskunskap.

Emelie

Jag heter Emelie och är född 1991 i Norra Skåne, utbildade mig till Allmänlydnadsinstruktör 2008/2009 och har både deltagit i- och hållit oräkneliga kursen på Hässleholms Brukshundsklubb inom allmänlydnad, spår och personsök. Jag började med Rottweiler och gick vidare till Tollare innan jag flyttade till Stockholm och började jobba som vikarie på Stjärntassar i mars 2016, vilket jag fortsatte med tills sommaren 2017 när jag istället började jobba i trimmet.Sedan början av 2018 jobbar jag halvtid på Stjärntassar som frisör och den andra halvan lägger jag på att hänga med en massa olika hundar via vårt pensionat. Främst med en dagis- och förre detta gatuhund som heter Tjabo och är en Serbian Yellow Hound, och en kaxig liten Tax som heter Åskar.

Klara

Jag heter Klara Ekström och är född 1993. Jag jobbar deltid på Stjärntassar sedan September 2020.
Sedan jag var barn har jag alltid varit intresserad av djur och 2014 tog jag studenten från Djurgymnasiet i Stockholm som yrkesutbildad djurvårdare inom djurpark samt sällskapsdjur.
Genom åren har jag jobbat i bl.a olika djuraffärer och innan jag började på Stjärntassar jobbade jag på ett hunddagis i Tullinge.
Jag har en boxweiler på 5år som heter Maja och en leopardgecko som heter Scratch.
Andra utbildningar/ föreläsningar jag har gått är:
”Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte!” – Jessica Mann

Rulla till toppen