Ca 3 minuters promenad från tunnelbana Bagarmossen, på Bergsrådsvägen 106, står både vår personal och hundkompisar redo att hålla din vän sällskap när du själv inte har möjlighet.
Dagiset är öppet alla vardagar 7.00-18.00.

På dagis bor de flesta hundar tillsammans i grupper, indelat efter deras egna behov.
På övervåningen har vi ”mini-flockar” dvs 2-4 hundar i en grupp, den passar hundar som kan ha lite högre krav på vilka hundar de umgås med samt även för t.ex vissa terriers, brukshundar och bullhundar. På vår nedervåningen har vi en stor grupp mestadels retrievers och hundar som har lätt för att bo och umgås med flera hundar. Här har vi även en småhundsgrupp.

Hundarna får gå ut två gånger per dag totalt i 1,5 timme.

För de hundar (eller snarare ägare) som vill att vovven ska äta på dagen kommer det serveras lunch mitt på dagen. Någon direkt träning med hundarna ingår inte men självklart håller vi efter grundlydnaden såsom koppelträning, rutiner vid ”in- och utsläpp” samt matning.

En del lek mellan hundarna tillåts, men lagom då många hundar då blir oroliga. Övrig tid prioriteras lugn och ro men med mycket social kontakt med personalen.

På dagis har vi tillstånd för att ta emot upp till 36 hundar och vi brukar ha ca 30 på plats per dag. Vi är sex personer som jobbar samt att vi har ofta en långtidspraktikant och ibland prao från djurvårdargymnasium.
Valpar måste ha fyllt sex månaders innan de får börja hos oss. För de minsta hundarna har vi ett eget rum.

Priset för en dagisplats är 3860/3960:- beroende på vilken våning det finns plats på. Vi har endast heltidsplatser.

Som dagishund har man vip-priser, 100:- rabatt på klippningar samt kloklippning för 125:- per gång. Ett tips är att signa upp sig på vårt kloklippsabonnemang där vi klipper klor 2ggr i månaden för 100:-.

Utbildning
Alla medarbetare är utbildade djurvårdare, gått en hunddagis-föreståndarutbildning eller har haft en längre tids praktik innan anställning.
Läs mer om oss som jobbar på Stjärntassar under ”Om oss”.

Anmälan
Skicka oss ett mail med din hunds namn, ras/raser, ålder, önskan om startdatum och annan viktig information som kan vara bra för oss att veta. Du får sedan lite mer dagisinformation och hamnar automatiskt i vår kö.

Väntetiden
Väntetiden kan variera, ofta är den ganska lång dessvärre, och vi har olika väntetider baserat på kastration och storlek. För oss är det viktigt att ”flocken” fungerar och då behöver vi anpassa våra grupper.

Alla raser är välkomna hos oss så länge de passar in i en bra grupp, helt enkelt får plats och kan umgås med andra hundar. Vissa typer av hundar passar bättre i mindre grupper medan en del passar bra även i större grupper.

Inskolning
Efter ett dagisbesök och informationsstund hos oss så bokas en startdag.

Alla nya hundar har en veckas inskolning där man börjar med att lämna hunden några timmar om dagen. Under en invänjningsvecka (mån-fre) så brukar vi börja med två timmar på dagis med oss och sedan successivt utöka till heldag.

Tiderna vid invänjning kan variera och en del hundar måste ibland få längre perioder av korta dagar innan de kan gå full tid. Under invänjning får du daglig information om hur dagen har gått och ifall inskolningsschemat verkar fungera bra eller inte.

Rulla till toppen